Annie Bogsjö

je ne regrette rien

amsterdam

Kategori: mina dagar

det är äntligen dags för min examenspresent till mig själv: en helg i amsterdam med mina fantastiska klasskompisar a.k.a. snyggsyrrorna! sex tjejer på äventyr från fredag till måndag, sedan är det examensvecka och endast fyra dagar kvar tills vi är i mål. för att citera en person som säger det jäkligt bra: "livet alltså!". ciao!
 

KOMMENTARER:

  • Malin säger:
    2015-06-03 | 20:15:09

    Hej! Jag hittade din blogg när jag sökte runt efter lite info om sjuksköterskeutbildningen i Lund! Så jag tänkte bara höra med dig om du är nöjd med utbildningen där? Jag har sökt dit till hösten :) Tack på förhand! :)

    Svar: Hej Malin! Vad kul, hoppas du kommer in. Lund är en rolig studentstad och sådär, så jag kan absolut rekommendera att flytta hit. Dock har jag gått den "nya" utbildningen och det har varit mycket strul för oss som är första kursen, så jag skulle nog egentligen hellre ha läst någon annanstans på grund av det... Så beror på vad du väljer efter, en rolig fritid eller den bästa skolan :)
    annie bogsjö

  • Malin säger:
    2015-06-09 | 17:59:33

    Ja Lund som studentstad lockar verkligen! :) Synd att du inte varit helt nöjd med utbildningen... Hoppas att de fått lite bättre ordning på kurserna nu :) Tack för ditt svar!! :)

Kommentera inlägget här: