Annie Bogsjö

je ne regrette rien

all the things you said

Kategori: mina dagar

imorgon lämnar vi koh lanta för att åka vidare till phi phi, som ska vara en utav de finaste öarna har jag hört! tre nätter blir det där iallafall, så vi hörs väl när vi är framme. ciao.


post scriptum

Kategori: allmänt

förresten, fick ett så himla gulligt & personligt meddelande idag från en person som jag knappt känner & jag vet att denna person läser min blogg, så ville bara skriva: tack, det värmde i hela mig att läsa det du skrev! d.s.

it's a beautiful day

Kategori: mina dagar

nu har vi snart varit här på ön i en hel vecka. vi har hunnit med både utflykter & många sköna timmar på stranden. idag har jag varit på min andra massage i den lilla hyddan ni ser på bilden längst ner. 60 minuters oljemassage fick jag & det var lika underbart som förra gången. jag funderar på att smuggla med mig en liten massör hem till sverige så att jag aldrig behöver vara utan det, haha. det är lätt det bästa med hela thailand, förutom vädret. ikväll ska vi ta en sista tur in till stan för att bland annat fixa med en båtresa vidare till nästa ö. hörde förresten att ni har snöstorm där hemma? tråkigt! jag längtar inte direkt. ciao.