Annie Bogsjö

je ne regrette rien

hold on, we're going home

Kategori: mina dagar

vet inte riktigt vart tiden tar vägen alltså, men jag har numera haft snart två veckors praktik på ATH (avdelningen för transplantation & hjärtsjukdomar) på SUS. det är kul! verkligen fullt ös, men kul. hinner dock inte med så mycket annat, plus att det om en månad är dags för corbalen. alltså balen som jag är med & planerar som är tredje största sittande middagen i hela landet. det är som ni förstår ganska mycket jobb & mer lär det bli! phu. sen ska jag försöka hinna fylla år, kanske även fira mig själv litegrann. det löser sig! om det fortsätter i detta tempot kommer jag nog få fylla minst 25 istället för 23. ciao. 
 
 

önskelista

Kategori: allmänt

jag fyller ju 23 år om mindre än en månad, så nu måste jag ju börja fila på en liten önskelista. här kommer sånt som jag inte alls skulle bli ledsen för: klocka från marc by marc jacobs, smycken från kyssjohanna.se, borste från mason pearson, schampoo + balsam från kérastase, boken "call the midwife" av jennifer worth & doftljus från voluspa.
 
 
 
                   
                     
 
 

came in like a wrecking ball

Kategori: mina dagar

hade en underbar lördag igår, en sån där man glömmer att ta en enda bild för man har lite för roligt. på förmiddagen var jag, victor & rosen på NMT (nordic military training) vilket var stört jobbigt men kul. efteråt cyklade vi hem & lagade en riktigt stor brunch. på eftermiddagen mötte jag upp arne som kom hit på besök & på kvällen gick vi hem till oss för att laga middag, som avslutades med utgång & dans på malmö nation. längesen jag var ute här i stan! med gårdagens fabulösa sällskap var det såklart svinkul. idag tänker jag unna mig att inte göra många knop alls faktiskt, det är jag värd. ciao!