Annie Bogsjö

je ne regrette rien

när det är roligt att plugga

Kategori: mina dagar

vilken skillnad det är på barnmorskeprogrammet och sjuksköterskeprogrammet! jag läste ju båda vid lunds universitet, men det är så otroligt olika ändå. självklart för att denna utbildningen är inriktad på precis de ämnen som jag själv är intresserad av, men även kvalitén på utbildningarna skiljer sig. här är det bara relevanta föreläsningar, lärorika och relevanta studieuppgifter och lärare som lär sig namnen på alla då vi ses flera gånger i veckan nu i början. här om dagen hade vi preventivmedelsworkshop där vi fick se ALLA tillgängliga preventivmetoder på marknader och även öva på insättning av de som kräver det! så roligt. trots långa dagar och mycket ny information är det fantastiskt! ciao. 
 

önskelista

Kategori: mina dagar

en månad till min födelsedag och dags för den årliga önskelistebilden! ciao,
 
1. klocka "st mawed" i silver med brunt läderarmband från daniel wellington 2. boken "hur lätt som helst" av jessica frej 3. trådlös mobilladdare "belkin boost up worries charging pad" 4. klänning "paris" i rött från provrummet.se 5. örhängen "livets träd" från thomas zabo 6. tvättpåse från bag-all.se 7. vita låga converse storlek 39 8. reseplånbok/passfodral i skinn från lorton & horn 9. halsband med livets träd berlock från thomas zabo

barnmorskeprogrammet

Kategori: mina dagar

igår började jag mitt nya liv tillbaka i skolbänken! dags för mig att uppfylla min dröm om att bli barnmorska. har även turen att ha lyckats knipa en av få utbildningstjänster vilket innebär att jag får studera med bibehållen lön. bästa livet! ciao. 

(null)
(null)