Annie Bogsjö

je ne regrette rien

mars

Kategori: allmänt

detta kommer bli en fantastisk månad. den börjar med datumet tre i ordningen som har "firats" sen jag gick på högstadiet, det är i mitten mellan jul & allt annat kul som händer så det behövdes en högtid där tyckte vi. tredje mars är nu alltså annie-dagen, så vet ni det. då är jag glad. månaden fortsätter med vår slottsweekend, efter det poledanceavslutning, sen blir det maskeradfödelsedagsfest, åtta dagar ledigt då jag åker till borås för att träffa min älskade familj plus några fina till & sen är det plötsligt april. vår. hur skönt?! ciao.

ett nytt kapitel

Kategori: viktigt

hej fina ni som fortfarande går in här. vet ni vad? idag fattade jag ett jättesvårt beslut som kommer förändra mitt liv ganska mycket, det är ett stort steg för mig & ett helt nytt kapitel kommer börja i mitt liv som det så fint heter. jag kände att jag var tvungen att göra något för att må riktigt bra igen. det är fortfarande lite hemligt så jag kan inte berätta än, men så fort jag kan så ska jag, jag lovar. men jag kan säga att jag inte varit såhär lycklig på hur länge som helst. jag kommer komma igång med bloggandet igen så smått, så kika in här om ni är nyfikna! 2012, nu kör vi! ciao.

it's kind of hard with you not around

Kategori: viktigt

jag har börjat inse att det är lite för mycket folk som läser för att jag ska kunna skriva precis vad som helst. det är lite jobbigt, för under flera års tid har den här bloggen fungerat som min dagbok, där jag inte bara skrivit om vad jag gör utan vad jag tänker & känner. för ett år sedan började folk jag aldrig någonsin trodde skulle läsa en blogg berätta att de varit inne här & sedan dess har det bara gått uppåt. det är kul såklart att många läser, men det blir jobbigt de gånger då jag vill skriva om något jobbigt. som nu. för det känns lite för intimt att göra det när alla kan läsa. inte för att jag har något att dölja, men vissa saker vill jag bara att folk som faktiskt bryr sig om mig ska läsa. som när jag mår dåligt.

idag är en sån dag där jag vaknar & känner att någon fattas. att ingenting kan göra mig riktigt glad oavsett vad som händer. att jag kommer vara ledsen ändå & få ont i hela kroppen för att stå emot att bryta ihop. herregud, bryta ihop som är så fantastiskt egentligen men kräver så mycket kraft. man kan inte bara bryta ihop, man måste veta att man orkar återhämta sig efteråt. just nu gör jag inte det, inte en chans. min bästa vän skulle varit här nu, men hon blev sjuk. herregud vad jag hade behövt henne nu. men nu är hon inte här & det är inte den andra viktigaste personen i mitt liv heller. därför kommer jag ta en liten paus härifrån. av personliga själ, för jag kan inte skriva här för er skull tyvärr. men jag kommer tillbaka, det lovar jag. ha det bra sålänge. ciao.