Annie Bogsjö

je ne regrette rien

if i were sorry

Kategori: mina dagar

den här tiden på året - precis innan våren kommer och det känns som om vintern ALDRIG ska ta slut - är den värsta för mig rent mentalt. trots att jag vet att det är så nära till skinnjacka, sol, uteserveringar, semester och roliga resor så tar det emot. det känns som uppförsbacke att gå upp ur sängen. det känns som om man jobbar jämt och aldrig hinner göra något roligt. det är ju inte ens sant, men ändå känns det så. som om huden är grå och allt är tråkigt. men, jag vet att det bara är mitt huvud som spökar. jag har ett fantastiskt roligt jobb som ger mig mycket trots att det i perioder är slitigt, jag har en underbar kille som får mig att le varje dag och en hel hög med fantastiska personer att umgås med. jag är tacksam, och jag vet att mitt liv är hur bra som helst egentligen. men snälla våren, kom nu! ciao.
 

amerikanskt godis

Kategori: bilder, sevärt

mitt i en jobbvecka och det ser lite ut som vår ute. tänkte visa er en till sak som jag fick med mig från det stora landet i väst: nämligen godis. jag älskar ju surt godis i alla former så det är mestadels det, men såklart också lite choklad. passande nog har jag och killen bestämt oss för att snart köra en riktig sockerdetox, så får väl gömma undan detta ett tag tyvärr. har ni inte sett denna dokumentär så se den! kanske får er att vilja göra samma. ciao!
 

eating out

Kategori: mina dagar, ätbart

i fredags en kväll på stan med två kollegor från jobbet, fick äntligen prova hype:ade restaurangen pinchos där man gör alla beställningar genom en app! coolt. och gott. speciellt drinkarna! och det har ju också varit alla hjärtans dag som firades med en härlig spansk middag på marias tapas i stan. så sjukt god mat! och sangira såklart. riktigt lyxig helg, och roligt att prova några av alla de ställen som finns här i helsingborg. ciao!