Annie Bogsjö

je ne regrette rien

read all about it

Kategori: mina dagar

hade en riktigt rolig helg, på tacksittningen i fredags så hade vi harry potter-tema så jag & caroline var utklädda till weasley-tvillingarna. oranget hår alltså, väldigt snyggt. i lördags spenderade jag hela dagen med min man & sedan gick vi på bio, oz the great and powerful såg vi. på söndagen blev det, förutom träning, tapaskväll hos rosen & sedan gick vi på toddyspex! riktigt bra faktiskt. nu har jag min lediga vecka, som har startat med två dagar shopping. får se om det blir något jobb innan jag åker till borås på fredag! men först ska det firas en födelsedag. ciao.
 

one day baby we'll be old

Kategori: mina dagar

herregud vad jag behöver den här lediga dagen. inte för att jag inte varit ledig hela helgen, för det var jag ju, men en sån helg så sover man inte direkt ikapp plus att man ska umgås & dricka rödvin & flänga runt vilket tar på krafterna. om jag ska orka med mitt ibland ganska hetsiga liv så behöver jag ungefär en dag i veckan när jag kan sova tills jag vaknar, äta frukost i lugnan ro, plocka runt hemma, ta en promenad, spendera timmar på matlagning & hinna gå på exakt vilket träningspass jag vill. idag är den dagen! bästa dagen på veckan. har också genom att jobba ikapp allt i skolan bara ett seminarium kvar innan jag har påsklov! vi har såklart lite föreläsningar nästa vecka men alla mina vänner åker hem redan nu till helgen så jag kommer nog unna mig lite ledighet. första helt lediga veckan sen september, drömmen. i helgen väntar tacksittning, sedan bio & toddyspex. kul helg. hade också tacomys med mina fina vänner igår, mycket trevlig onsdagskväll. ciao!
 

it's like i'm a mirror

Kategori:

helgen i stockholm var såklart tio av tio, vädret var t.o.m. på vår sida. nu är jag tillbaka i söder & det är såklart snöstorm, suck. hann iallafall med att spendera tid med massa saknade personer plus fira en födelsedag! måste se till att ta mig upp oftare, note to self. ciao!