Annie Bogsjö

je ne regrette rien

you should go and love yourself

Kategori: mina dagar

denna veckan jobbar jag sex dagar, med andra ord hela helgen med start ikväll. det har varit mycket under veckan och igår på min lediga dag så var jag så trött att jag helst inte ville göra någonting. fick dock spendera dagen med världens snällaste kille som kom och höll mig sällskap, köpte kakor, lagade långkok och tittade på serier i soffan. ibland är det precis det man behöver, att inte göra så mycket alls. håller nu tummarna för en bra helg på jobbet! ciao. 
 

.

Kategori: mina dagar

farväl finaste malin, tack för att jag har fått ha dig i mitt liv. och tack för att du gav mig mitt livs allra första vänner och älskade kusiner!
 
"den dagen jag går för att ej vända åter
jag vill att ni minns mig precis som jag var
det blir bara värre, mina kära, om ni gråter
för inget kan ändra det öde vi har
den dagen ni står här och kanske mig saknar
jag vill att ni lever och livslusten har
mina älskade kära, jag vill att ni vaknar
och lever de dagar, den tid ni har kvar"
 

my yoga practice

Kategori: mina dagar

 
insåg igår att min yoga och jag firar två år nu i höst! jag började yoga för att jag hade besvär med ryggen, och vet ni vad, har inte haft problem alls sedan dess. helt sant. ett tag efter starten hittade jag min största motivation och idol på instagram, nämligen yoga_girl. då drog det igång på riktigt, jag åkte på yogaretreat, tog privatklasser och började öva själv hemma. därimellan har jag visat mina kompisar litegrann, varit på pass med mamma och tvingat mitt ex att börja stretcha. jag älskar yoga. även om jag inte gör det varje dag, eller ens varje vecka ibland, så finns det med mig hela tiden. att bara rulla ut min matta och andas är livsviktigt. det ger mig lugn, håller min kropp stark och får mig att må så otroligt bra. jag ska försöka att ta mig mer tid, har precis börjat testa onlineklasser på oneoeight, tips till er där ute! yoga är bäst, jag lovar. ciao.