Annie Bogsjö

je ne regrette rien

önskelista

Kategori: mina dagar, shopping

snart dags för årets bästa vecka: födelsedagsveckan! jag fyller 27 år, vilket kanske inte är någon speciell siffra men att fira är ju ändå så himla kul så det bara måste man göra. har såklart också en liten önskelista, men saker som jag hade blivit himla glad för! oavsett hur gammal man blir är det kul med presenter, den som säger något annat hittar bara på. ciao!
 
 
 
fitbit stegräknare, schampoo från new wash, väska i svart och silver från marc jacobs, elisabeth arden eight hour cream, kokboken "supergott & supersnabbt" av jessica frej, halsduk från acne, jacka från elvine, klocka i silver från daniel wellington, hörlurar från happy plugs.

weekend i no-town

Kategori: mina dagar

helgen i norrköping blev precis som förväntat helt fantastisk! till och med vädret var på vår sida och det känns fantastiskt att ha invigt hösten med mina bästa vänner. vi firade rosen's födelsedag riktigt ordentligt och gick ut och dansade på en 90-tals fest, så jäkla kul. tusen tack för den här helgen babes, ni är bäst! ciao.
 

my happy place

Kategori: mina dagar

tillbaka nere vid trädäcket gröningen vid havet i min numera hemstad helsingborg. blir så lycklig in i själen av att sitta här i solen, även om solen tyvärr lyst med sin frånvaro 99% av dagarna sedan vi kom hem. men ändå. full fart på nya jobbet där jag redan jobbat två veckor och därför är mer än halvvägs igenom min "upplärning", något som för er icke sjukhusmänniskor här betyder att man går bredvid en annan sjuksköterska för att lära sig vad man egentligen ska syssla med. läser dessutom en kurs på högskolan om amning, passande inför mitt nya jobb tänkte jag men tänkte däremot inte på att jag inte har så mycket tid till att plugga extra EGENTLIGEN. typiskt mig, men nu är det så och det får väl gå. det gör ju ofta det. i helgen är jag iallafall ledig, så efter att ha pluggat undan lite nu (förhoppningsvis, kämpa!) hoppar jag imorgon på tåget mot norrköping för att hälsa på rosen som numera pluggar där. tar dessutom med mig min älskade lillis. bättre helg får man liksom inte, så ser fram emot detta så otroligt megamycket. over and out, ciao!