Annie Bogsjö

je ne regrette rien

tous le temps

Kategori: mina dagar

det blir ingen utgång ikväll, men imorgonkväll drar jag iväg till den irländska puben i stan för att träffa min english meetup-grupp. jag är faktiskt ganska nöjd just nu, är himla trött så en hemmakväll är inte helt fel. all in sparas till imorgon! jag har också fått prata med bästa mami & min fina man alldeles nyss, FAN VAD JAG SAKNAR ER! godnatt folket. ciao.

go glamourama tonight

Kategori: mina dagar

jag tänkte köra all in idag, därför har jag nu spenderat ungefär två timmar (om inte mer) med att duscha, fixa naglar, göra inpackning i håret, raka benen, noppa ögonbryn & välja kläder. jag går ju runt i mjukisbyxor, osminkad & med ofixat hår varendaste dag här nere, så nu tänkte jag att ikväll när vi ska ut ska jag minsann vara fin. sen fick jag höra att vi inte kan gå ut ikväll, för det går ingen taxi. men nu är det tydligen löst ändå, hoppas jag iallafall. jag är så himla sugen på att dansa, det var alldeles för längesen. & ja, här går man ut på onsdagar. precis som i stockholm! lill-lördag. lyssnar för tillfället på den här låten: freja - up and away, lyssna här. party. ciao.

there's hearts all over the world tonight

Kategori: mina dagar

det blev en till promenad idag, den här gången i sällskap med min kamera. tänkte ta lite bilder här runt där vi bor eftersom vädret fortfarande var fint, men vad tror ni händer? helt plötsligt blir himlen helt svart & det börjar regna. så nu är jag tillbaka här hemma. ikväll blir det förhoppningsvis glass-mys! något ska man ju göra när man måste stanna inne. oj, nu åskar det! bäst att stänga av datorn. ciao.