Annie Bogsjö

je ne regrette rien

on my way back home

Kategori: mina dagar

förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp & inte direkt spenderat min tid framför datorn. ingenting alls faktiskt, bra det för nu har jag massa bloggar att läsa ikapp på bussresan hem. fick precis en fralla & en kopp te på bussen, att vakna av det är inte illa alls en måndagsmorgon. var ju sådär pigg när jag vaknade i revesjö kl. 05:00 imorse liksom. har för övrigt haft en fantastisk helg! som alltid. kalas i lördags med min fina släkt & familj, sedan har jag mest varit med victor så mycket jag kan, finns så många jag vill träffa men hinner aldrig med alla på såhär kort tid tyvärr. vi var på kyrkogården bland annat & tände ljus eftersom jag inte är där nästa helg. hörni, vi hörs lite senare! ciao.

quick hello

Kategori: mina dagar

jag lever trots en riktigt jobbig baksmälla, tur att jag hade en fin kille som såg till att jag kom hem ordentligt igår! vi hade en riktigt mysig middag med sarah & linus innan vi drog till harrys. bra kväll! lunch nu, sen kalas, så vi hörs när jag har tid igen. kommer sova ihjäl mig inatt iallafall kan jag lova. ciao.

när solen går upp är jag långt härifrån

Kategori: mina dagar

snart dags för tågbyte. har slumrat i två timmar, somnat, vaknat efter fem minuter med nackspärr, vänt på mig & sen samma sak igen. vill komma fram till sängen! gah. ciao.