Annie Bogsjö

je ne regrette rien

solig midsommar i norge

Kategori: mina dagar, resor

på midsommarafton här i tromsø var det strålande sol! vi jobbade hela helgen men firade ändå lite med middag för två och en flaska vin. kanske inte lika bra som förra årets stora fest, men ändå mysigt. ciao!

en sommar i tromsø

Kategori: mina dagar

då var det dags för sommarens äventyr: att jobba på universitetssjukhuset i tromsø, nordnorge. tredje gången gillt för mig med jobb i norge och första för bryan. det ska bli otroligt kul och spännande att prova på att jobba på ett riktigt sjukhus utomlands och också att utforska denna häftiga lilla stad som kallas för "nordens paris" och "porten till ishavet". på bilden ser ni domkyrkan och ishavskatedralen på andra sidan vattnet. ni kommer se mer härifrån denna plats, helt klart! ciao.
 

one week in iceland

Kategori: mina dagar, resor

det har redan gått över en vecka sedan vi kom hem ifrån denna fantastiska lilla ö. för alla som gillar äventyr och annourlunda natur kan jag verkligen rekommendera island! det negativa är att det är OTROLIGT dyrt och även att lokalbefolkningen inte är jätteförtjusta i turister vilket var lite synd. men ändå så himla värt ett besök eller två under livet. magisk natur, häftiga upplevelser som inte finns någonstans såsom turridning på islandshäst och bad i blå lagunen. bilderna får tala för sig själva! åk dit. ciao.