Annie Bogsjö

je ne regrette rien

fler bilder från resan

Kategori: australien 2012

jag vet, det är ett jävla tjat om den här resan jag gjorde men ni får tåla det för det är ju min blogg. blev taggad i en massa bilder igår & herregud vad det kan få en att längta tillbaka. vill åka igen! saknar alla hur mycket som helst, till & med att vara fattig backpacker. det är så värt det. ciao.
 

poddar

Kategori: allmänt

upptäckte för några veckor sedan en helt ny värld, nämligen poddvärlden. har aldrig tidigare lyssnat på poddar men har ju nu en timmes resa till jobbet & då är det nice att ha något att lyssna på. podcasts kan man ju enkelt ladda ner & sedan lyssna på när man har tid. först fastnade jag för alex schulman & sigge eklunds podd, den sträcklyssnade jag på tills jag lyssnat på alla avsnitt. sen carolina gynnings pod, vilket jag inte tyckte om lika mycket, men sen hittade jag hanna widell & amanda schulmans podd vilket också är helt underbar. sen har vi ju såklart sommar i p1! tänkte ge mig på p3 dokumentär next. taggad! tips för er som gillar podcasts & kom gärna med tips till mig om ni har några. ciao.
 

heart rested with you

Kategori: mina dagar

herregud vad skönt att sova ut imorse, ville aldrig gå upp ur sängen. sen kom jag på att jag är ju ledig så borde passa på att göra något jag velat länge: storstäda. jag är ju en sån där knäpp person som älskar att städa bara jag är på rätt humör. det finns inget som är så harmoniskt för mig som att göra rent. jag gav mig på det värsta i lägenheten, nämligen köket. med hjälp av sanne som jag bor med så tömde vi alla skåp, gjorde rent & slängde allt som var för gammalt vilket var mycket. vi piskade mattor & sopade golv. sedan dammsög jag & gjorde resten av lägenheten när jag ändå var i farten. nu tvättar jag & ligger utslagen i soffan. hade gärna haft lite sol imorgon på min lediga dag, men just nu regnar det. saknar strandlivet! ciao.