Annie Bogsjö

je ne regrette rien

weekend i warszawa

Kategori: mina dagar, resor

snipp snapp slut så var denna helgen slut! vi lyckades tydligen tajma det bästa vädret på hela året - cheers to that! vi har spenderat tre dagar med att vandra runt i staden, äta massa god men billig mat, dricka vodka i olika smaker, dansa hela natten och bara hänga. riktigt bra helg och bilderna visar väl det mesta. kan rekommendera warszawa till er alla som gillar en up and coming-hipster stad där priserna är låga och det finns mycket historia, mat och dryck. ciao!
 

time for some travels

Kategori: mina dagar

yes, med en och en halv månad i sverige är det dax för mig att imorgon hoppa på ett flygplan bara en dryg timme bort! och vart undrar ni nu? jo, jag ska till polens huvudstad som jag knappt kan stava till: warszawa. jag ska dit med christina för att hälsa på vår gemensamma vän som läser sin master i denna stad, nämligen arne. en hel helg med dessa två favoritmänniskor som jag träffade på andra sidan jorden och fortfarande nu, fem år senare, åker och hälsar på runt hela europa. så glad att jag hittade er! 
 
bild från vår första vecka ihop i cairns australien, haha. see you soon, guys. ciao!

sommarplaner

Kategori: mina dagar

på jobbet har vi redan fått söka om vår sommarsemester och det är dags att börja planera. efter att ha varit ute på långresa känns det lite konstigt att börja planera inför nästa semester så snart, men varför klaga. har planer för några resor iallafall, men är också lite sugen på en roadtrip i sverige för att hälsa på alla som vi aldrig har tid att hänga med eller kanske att sticka iväg och prova på nåt helt nytt litet äventyr! kommer få lite spännande svar om möjligheter under nästa vecka, och efter det är det dags att bestämma sig för vad vi ska hitta på. och såklart så har vi iallafall en liten resa planerad antingen under våren eller sommaren: vi vill åka till island! mer om det när det är spikat. 
 
höjdpunkterna förra sommaren? förutom bergsbestigningen som jag redan tjatat hål i huvudet för er om så var vår vandring på skåneleden ute på kullaberg helt magisk, det skulle gärna göras om i längre form och kanske med ett tält och ett gäng vänner? vi får se. 
 
bild från kullaberg, skånes västligaste plats! ciao.