Annie Bogsjö

je ne regrette rien

the rest is still unwritten

Kategori: mina dagar

jag är hemma! hemma i min lägenhet, mitt eget rum, min egen säng & det känns helt olagligt overkligt underbart bra. sex timmars försenat plan igår känns helt klart värt det just nu. idag ska jag bara mysa med min fina familj & sen är jag öppen för alla förslag & dejter som kan erbjudas! hör av er om ni saknar mig, jag saknar er också for sure! ciao.

står i din port, står bara still

Kategori: mina dagar

en hel vecka sen jag skrev här lovers, ber om ursäkt för det men jag har varit internet-lös & väldigt upptagen. idag har alltså sarah åkt tillbaka hem & jag har inte ens två dagar kvar innan jag lämnar italien för gott! crazy. crazy beskriver ganska bra hur den här veckan har varit, allt från galna utekvällar, utomhusbio, poolhäng, hundra flaskor vin, parkhäng, apertivi, shopping & klättring till san luca - till en natt i venedig. bäst. eller som man säger: tio av tio. som sagt, bilder kommer, men inte förrän jag flyttar hem! på tisdagkväll kommer jag, så jag antar att ni står ut! ha det fint sålänge, ciao.

please don't talk to me i fall in love so easily

Kategori: mina dagar

hej älsklingar, nu sitter jag hemma hos claudio i ungkarlslägenheten & om typ fem minuter ska vi till flygplatsen & hämta min bästa vän som kommer idag! så jävla lycklig är jag för det. jag har också haft världens bästa dagar vid kusten med roxane, riktigt kul var det. massa sol blev det också. det var beachen hela dagarna & olika pubar hela kvällarna. bilder will be here!

igårkväll när jag kom fram till bologna åkte vi iväg på pool-party ute bland bergen, det var också väldigt trevligt. här nedan ser ni min väldigt italienska frukost jag bjöds på imorse, te i vinglas, glass & kakor. nu måste jag kila! vi hörs när vi hörs. ciao.