Annie Bogsjö

je ne regrette rien

hejdå tromsø

Kategori: mina dagar

då har vi jobbat färdigt för den här sommaren, tack alla på unviersitetssykehuset i nordnorge! då blir det två veckors semester för oss nu, där det blir både bröllop, shopping, fest och utlandssemester. ska bli fantastiskt! ciao.
 

#hannashippa

Kategori: mina dagar

i helgen var det dags för det vi väntat på i ett års tid (japp, så tidigt började brudtärnorna planera denna möhippa) nämligen min älskade kusin hanna's möhippa. det blev en hemlig flygresa till huvudstaden och dagen efter var det dags: limoupphämtning, champagnefrukost, poledance, champagnelunch, femkamp, SPA och poolhäng med champagne på clarion hotell, middag och mer champagne. hon gillar champagne som ni kanske kunde gissa. fantastisk dag på alla sätt! verkligen välförtjänt för bästa personen som gifter sig om bara två veckor. ciao!
 
 

ut på tur aldrig sur

Kategori: bilder, mina dagar, resor

igår hade vi storslagna planer på att bestiga en av tromsøs högsta platser - tromsdalstiden. en liten promenad på cirka 30 km och 1300 höjdmeter. vädret var soligt och perfekt så vi gav oss ut över fjället, men efter ungefär halva vägen blåste ett riktigt oväder in över fjället och regnet öste ner. vi fortsätte en stund men bestämde oss sedan att avbryta, du vill inte stå högst uppe på ett brant berg i storm, inte kul alls. så istället blev det sex och en halv timmes fjälltur bland snö och renar. så otroligt vackert här, går ej att fånga på bild ens. ciao.