Annie Bogsjö

je ne regrette rien

one hand in my pocket

Kategori: mina dagar

ni vet hur hösten brukar gå sådär snabbt? kommer ihåg när man var liten och gick i skolan, då sas det alltid att hösten går snabbt då det är så mycket som händer med höstlov, halloween och sen plötsligt är det december. lite så känns det! jag jobbar ju en hel del, och det bidrar såklart till att det känns som om tiden knappt finns, idag är septembers sista dag och denna månaden bara swishat förbi. nu är det dags för årets bästa månad (förutom maj), alltså oktober! då fyller jag år, och några av mina bästa vänner likaså. löven byter färg och vi festar in mörkret. sen blir det dags att packa och flytta ut min kille ur hans lägenhet, och sedan börja packa våra ryggsäckar. idag är det nämligen bara 38 dagar tills vi åker på vår resa - k a n i n t e f a t t a h u r n ä r a d e t ä r!!! dags för sista natten på jobbet denna veckan, wish me luck. ciao.
 

narcos

Kategori: mina dagar

bästa serien den här hösten går på netflix och heter narcos. handlar om drogkartellerna i colombia och framförallt knarkkungen pablo escobar. otroligt spännande och intressant, inte minst med tanke på att jag kommer besöka detta land om bara några månader! kommer då passa på att se så mycket av det vi sett i serien under tiden vi är där. häftigt! ciao. 
 

septemberväder

Kategori: mina dagar

jag ska inte vara en av alla de som TJATAR om vädret, alla vet ju hur tråkigt det är. låt mig bara säga detta: denna hösten har verkligen börjat bra. att kunna sola, bada och vara ute i solen varenda dag är magiskt. älskar också att bo med gångavstånd till havet, det är ju så otroligt fint här i helsingborg. ciao!