Annie Bogsjö

je ne regrette rien

mina bästa resmål

Kategori: resor

ni som känner mig vet att jag älskar att resa. sedan jag tog studenten 2009 har jag gjort tre långresor och flertalet kortare över hela världen. mitt mål är att ha varit i 30 länder innan jag fyller 30 år, är just nu på 21 stycken och har 4 nya som ska besökas kommande månader. kul! tänkte tipsa er som också är sugna på att resa om mina hittills bästa platser på jorden. lite inspiration kanske? 
 
magnetic island, australien
 
 
sorrento, italien
 
 
amsterdam, nederländerna
 
 
langkawi, malaysia
 
 
bergen, norge
 
 
serengeti, tanzania
 
 
istanbul, turiket
 
 
edinburgh, skottland
 
några bubblare på listan, för er som önskar flera tips på härliga platser, men som känns mer givna. det stora äpplet new york usa, romantiska paris frankrike, storstaden som har allt sydney australien, bästa semesterorten split kroatien, mysiga lilla vilnius litauen, paradisön koh lanta thailand och härliga staden budapest ungern. herregud finns ju så många platser som är underbara! hoppas ni fått lite inspiration. ciao.

birthdayparty

Kategori: mina dagar

förra helgen var det äntligen dags att fira min födelsedag tillsammans med ett gäng gulliga människor! vi knödde ihop oss i min lilla lägenhet, och det var trångt men mysigt. sen drog vi ut på stan och dansade tills klockan var fem på morgonen, väldigt roligt! tack alla underbara fina människor som kom, ni är bäst. bryan var där såklart, men han är fotografen till detta fina klassfoto! ciao.
 

whole again

Kategori: mina dagar

mindre än tre veckor kvar till avresa. har jobbat några dagar och för första gången sedan "massuppsägningarna" har jag faktiskt känt mig ledsen. det finns en risk att vår avdelning kommer stänga ner, och det vore ju helt fruktansvärt. vi alla älskar vårt jobb, våra sjuka barn och de underbara familjer vi tar hand om. hoppet i mig säger att det aldrig kommer bli så, men tyvärr ser det inte ljust ut just nu. har annars haft en rolig jobbvecka med mycket att göra, det märks att jag är tillbaka på dagtid! hoppas att det kommer någon brytpunkt i pågående förhandling med ledningen under veckorna jag är kvar. idag har jag varit på utbildningsföreläsning, och nu väntar ledig helg med födelsedagsfirande imorgon. ska bli kul att få fira min födelsedag ihop med mina vänner! var längesen jag festade till det ordentligt, ska ta igen det då. nu blir det storstädning och tårtbak! mysig fredagskväll. ciao.