Annie Bogsjö

je ne regrette rien

hejdå året

Kategori: mina dagar

en liten årsresumé kommer komma under första veckan av januari, men nu ska jag strax iväg med min bättre hälft på årets största parmiddag som avslutning på år 2013. så mycket har hänt i år, samtidigt som ingenting känns det som ibland! men som sagt, det pratar vi om en annan gång. här kommer en photobooth-puss från mig i balklänning, det är nämligen det jag har på mig ikväll. ska det vara så ska det. gott nytt år!
 

jul

Kategori: mina dagar

då har julen kommit & passerat. i år har jag varit runt på olika ställen & jag har fått julklappar nu i fyra dagars tid vilket inte varit alls tråkigt! bara fina saker som alltid av min fantastiska familj. vad jag har fått visar jag en annan dag, men här nedan har ni alla mina klappar som jag har gett bort. nu är jag lagom trött på julmat, glögg & godis! nu har jag några dagar framför mig med lite pluggande om jag är duktig & sedan är det nyårsfirande! vi hörs, ciao!
 

yoga

Kategori: sevärt

ni vet att jag började med yoga i höstas? det gjorde jag, vid min födelsedag. bestämde mig för att det är dags för en ny utmaning, så yoga skulle jag bli grym på. även om jag vet att det kommer ta ett bra tag, så vill jag i framtiden kunna åk på yoga-resa. har önskat mig en yogamatta i julklapp för att kunna köra hemma utöver de pass jag går på. i höst har jag tränat yoga minst en gång i veckan & det har känts som om det går framåt. övning ger färdighet som lärarna pratar om. nästa år skulle jag vilja lära mig att stå på händer, det kunde jag ett tag när jag höll på med poledance men inte längre. kolla videon nedan för inspiration, vilken styrka! coolt. ciao.