Annie Bogsjö

je ne regrette rien

30 things before 30

Kategori: inspiration

i will write this post in english, so the person who gave me the idea can read it without translating. thank you for the inspiration christina! this is a list of things i want to do before i turn 30 years old, so during the five years to come.
 
1. walk the machu picchu
2. try paragliding or bungyjumping
3. find my dreamapartment to buy
4. visit 30 countries (have visited 20 right now)
5. get a white tattoo
6. walk the santiago de compostela
7. ride a helicopter
8. climb swedens highest mountain, kebnekaise
9. learn a new dance
10. apply for midwiferyschool
11. spend new years eve in a new capital 
12. watch all star wars movies in a row
13. buy a bedwall
14. learn how to make sourdoughbread
15. really think about doing the GMU
16. stop being afraid of spiders (or learn how to kill them on my own)
17. sleep under the stars
18. make a rainbowcake with iceing
19. work abroad again
20. remove my wisdomteeth if they continue bugging me
21. grow a vegetable from scratch
22. own a dishwasher
23. get my savings up to 100.000:-
24. drive a really expensive car
25. see the northern lights
26. get my liverspots checked out
27. learn how to headstand for unlimited time
28. visit a famous museum
29. have a milkbath
30. visit christina in scotland
 

sunday

Kategori: mina dagar

för en vecka sedan hade jag en av de bästa söndagarna på hela året. först vaknade jag på ett hotell bredvid en av mina bästa vänner, efter ett försök till en riktigt mysig hotellfrukost städades festlokalen ur och vi tryckte in oss i bilen med alla saker och paket. ballongerna skulle såklart med! därefter mötte vi upp ett gäng trötta kompisar och hängde i soffan framför vänner, åt pizza och öppnade alla miljoner paket vi fått kvällen innan. sen gick vi ut på en promenad genom pildammsparken för att visa en av malmö's fina parker för de två som aldrig varit där innan. dagen slutade med pubhäng i väntan på flyget hem. att få spendera en dag med att göra ingenting med de personer jag tycker mest om, gud vad jag önskar att det var möjligt att göra oftare. att avståndet mellan här och berlin och edinburgh vore lite mindre. ciao.
 

en fest

Kategori: mina dagar

vilken helg! lyckan när man har varit omgiven av en så stor del av alla personer man älskar på samma gång - det går inte att toppa. så tacksam för alla som tog sig tid att komma ner till skåne för att fira oss, så tacksam för all hjälp vi fick, så glad över att träffa alla, så rörd över alla fina kort och presenter. och vilken rolig kväll, wow! så mycket kärlek i överflöd och precis som efter mitt födelsedagsfirande förra året blev jag så glad att jag blev ledsen, när känslorna tar över blir det så, iallafall för mig. tack alla inblandade, kan inte säga det för många gånger! i love you all so much. ska göra ett försök att få tag på bilder och återkomma, för alla mina är suddiga. ciao.