Annie Bogsjö

je ne regrette rien

we're safe and sound

Kategori: mina dagar

i fredags var vi på nationsmiddag & hängde sedan där några timmar, vi spelade bland annat rundpingis & tävlade om att slå ner spik i en stubbe. igår skulle jag ha pluggat, men upptäckte en ny tv-serie så det blev inte så mycket med det tyvärr. men jag lagade iallafall ett grymt långkok & på kvällen kom rosen över på julbak! vi lagade lussekatter, kokade knäck, lyssnade på julmusik & drack glögg. mys. idag ska jag plugga, verkligen... svårt att motivera sig till en januaritenta i november alltså! ciao! 
 

give me one good reason why i should never make a change

Kategori: mina dagar

helgen bestod av myskväll hemma hos mig med tjejerna, sen klättring på skånes klätterklubb på lördagen & rubikskub-sittning på kvällen. riktigt kul! var rätt död i söndags men kände att jag förtjänade en dag i soffan, så det unnade jag mig igår. här kommer lite bilder från helgen plus idag! ciao.
 

i surrender it all for you

Kategori: allmänt

skulle varit på yoga kl. 07:45, sen gå på promenad med mina tjejer. vaknade 09:30 & undrade vad fan som hänt, min iphone har tydligen stängt av sig helt under natten, den gick inte ens starta imorse. kul! så nu har jag precis ätit frukost, ska börja plugga strax men först ska jag skicka iväg ett mail till en volontärorganistation i afrika. kan ni förstå att jag + tre av min klassisar ska åka dit hela nästa sommar för att praktisera? verkligen en dream come true för mig. dock tar allt sån TID där nere, flera veckor för att svara på mail, för stressa går inte. gud vad skönt det kommer vara när man väl är där. eller döstressigt, haha. ciao!