Annie Bogsjö

je ne regrette rien

berlin

Kategori: mina dagar, resor

har spenderat min lediga helg i mitten av soliga maj med att besöka en av mina kära vänner som numera studerar där, nämligen arne. som grädde på moset kom även christina så vi blev en liten trio som njöt av denna fantastiska stad. vädret var dessutom på topp hela tiden och det var 29 grader varmt, så vi hade bästa livet. bilderna säger såklart mer än tusen ord! ciao.
 årets bästa månad

Kategori: mina dagar

maj är min favoritdel av året, utan tvekan. det kommer alltid fantastiskt väder minst en vecka och alla roliga saker börjar hända! jag har också två roliga weekendresor inplanerade, men det får ni höra om i efterhand. månaden har iallafall börjat med födelsedagsfirande, ett besök på ven och mumford and sons-konsert i köpenhamn! inte illa. ciao. 
 
stödstrumpor

Kategori: shopping

jag fick chansen att pröva på de nya fina stödstrumporna från vårdväskan. älskar dem! jämfört med andra stödstrumpor jag tidigare jobbat i är passformen bättre, vilket ju är poängen tycker jag. finns inget bekvämare att jobba i än stödisar. och visst är de snygga? för att beställa dina egna, gå in på vårdväskan.se eller klicka på länken ovan. ciao.