Annie Bogsjö

je ne regrette rien

a walk in the park

Kategori: mina dagar

i helgen var det parkfestival på sofiero slott som ligger precis utanför stan här i helsingborg. bland annat var det miriam bryant, melissa horn och älskade lars winnerbäck som spelade! vädret var som tur var med oss, så där satt vi på en picnicfilt och drack vin till musiken. mysigt! sen drog vi ut och slirade på stan halva natten och sedan dess har jag varit superförkyld, haha... ciao.
 

polaroidbilder

Kategori: bilder, shopping

i veckan beställde jag hem bilder från mina resor, tanken är att de skall få hänga på min vägg. jag använde en app direkt i telefonen som heter framkalla, och det var smidigt att välja bilder direkt från både kamerarulle och sociala medier! tips för er som är sugna på att ha bilder i fysisk form. ciao.
 

nästa resa är bokad

Kategori: mina dagar, resor

i helgen bokades ÄNTLIGEN flygbiljetter till nästa stora resa. den sjunde november åker vi till sydamerika! så lycklig. håller just nu på att göra research för fullt angående länderna vi ska besöka. rutten blir följande: bolivia, peru, ecuador och colombia. plus ett stopp hos bryans föräldrar i florida på vägen hem. hela tretton veckor blir vi borta, och jag har fått tjänstledigt under denna tid. förutom alla uppenbara saker som vi planerar att göra där borta (som att vandra macchu picchu och besöka saltöknen salar de uyuni till exempel) så är alla tips välkomna! ska dessutom lära mig spanska på 125 dagar, så önska mig lycka till. ciao.