Annie Bogsjö

je ne regrette rien

give me that o

Kategori: mina dagar

en helg utan att känna pluggstress, väldigt behövligt! att hinna träna två pass, få besök av två fina personer hemifrån, äta fonduemiddag & dricka drinkar/rödvin hela fredagskvällen, bakishänga på emporia, vinna över killen i TP & kolla på riktigt bra filmer (som den här, tips!). började denna dagen med sovmorgon också, mysigt att vara utvilad en måndag för en gångs skull. nu börjar hetsen igen så lugnet före stormen har det varit, men ändå. ciao. 
 

i've been trying to do it right

Kategori: kärlek

i'm just the same as i was

Kategori:

förra veckan gick som alla veckor sjukt fort, så nu är det redan tentavecka IGEN. denna starten på terminen har varit rätt sjuk vad gäller skolan, jag läser ju en utbildning som är helt omgjord från tidigare år & de har verkligen gått ut hårt. lite för hårt ibland tyvärr, så vi studenter hinner inte riktigt med. hoppas det går över.
förra veckan firades alla hjärtans dag med fyra rätters på mat & destillat, en mysig restaurang här i lund. sedan på fredagen hade jag middag här hemma med mina kursare & sedan drog vi vidare till eftersläppet av en herrsittning där bland annat min kille befann sig tillsammans men andra smokingklädda män. det var trevligt! här kommer lite bilder. ciao.