Annie Bogsjö

je ne regrette rien

vi överlevde fraser island

Kategori: australien 2012

såklart! det var roligt också, även om jag är rätt trött på att sova i tält nu. vi hade lite otur med vädret också, det regnade flera gånger både första & sista dagen. men vi fick en heldag med sol, så vi är nöjda ändå. lyckades även springa på våra tyska pojkar från bushcampet flera gånger vilket var roligt! här kommer lite bilder från världens största sandö! ciao.


återhämtning pågår

Kategori: australien 2012

har nästan aldrig sovit så skönt som i natt, nio timmar utan att vakna en enda gång är en bedrift i ett rum med sju andra personer som snarkar eller låter & en bar med hög musik precis intill. är man trött så är man, jag har ju snittat ungefär tre timmar per natt senaste veckan (går ju inte sova i skogen, kallt blött & obekvämt) så jag kunde sovit mig igenom en jordbävning tror jag. idag ska vi bara chilla, kanske sola lite & sen handla lite goon inför morgondagens äventyr. förhoppningsvis kommer vi lyckas möta upp våra kompisar från bushcampet någonstans på fraser island, man vet aldrig! nedan ser ni hur det ser ut här i rainbow beach. ciao.från brisbane till noosa till rainbow beach

Kategori: australien 2012

sen vi hördes sist har vi hunnit med berömda australia zoo & sen ett tre dagars bushcamp mitt ute i djungeln, båda utanför fina noosa. vi hade faktiskt hur roligt som helst tack vare vår roliga grupp, trots dåligt väder & gigantiska spindlar! kanotpaddling i regn & kvällar fulla med kortspel, goon & dans ute i ingenstans var mer underhållande än det låter. efter att ha avslutat med en stor utekväll inne i den riktiga "staden" så är vi nu i rainbow beach på två dagars återhämtning innan det är dags för nästa camping, tre dagar på fraser island! tiden springer iväg, snart är vi halvvägs!