Annie Bogsjö

je ne regrette rien

flygbiljetter bokade

Kategori: allmänt

8 juni - 17 augusti. från göteborg landvetter - kilimanjaro international, sen hem (lite mellanlandning såklart, men äsch)
 
älskade familjen, skjuts till flygplatsen från tågstationen & sedan hämtning när jag kommer hem? fina presenter utlovas som tack, plus massa kramar såklart! mvh lycklig tjej. ciao. 

drunk in love

Kategori: mina dagar

helgen bjöd som ni redan vet först på spinning & tacokväll! i lördags hade jag tjejmiddag här hemma & sedan gick vi ut för att dansa lite. igår tog vi det lugnt hemma & jag började titta på breaking bad. bra serie! ciao.
 

close your eyes and let the word paint a thousand pictures

Kategori: mina dagar

helg! jag kommer unna mig själv att ta i princip helt ledigt från pluggande, jag tycker jag har förtjänat det. det blir bara jobbigt att ständigt ha något man borde läsa, då är det bättre att släppa det några dagar för att hitta motivationen igen. ikväll ska jag iväg på fredagsspinning med tjejerna & sedan ska vi käka tacos. imorgon ska jag ha lite förfest här hemma & sedan ska vi ut här i lund. det var längsen vi var runt på stan så det blir också kul! längtar dock väldigt mycket tills nästa helg, då har jag bokat in något riktigt kul för mig & min födelsedagskille som fyller 24 år. men vad vi ska göra vet han inte än, så jag håller det utanför bloggen en vecka till! ciao.