Annie Bogsjö

je ne regrette rien

framme i norge

Kategori: mina dagar

i söndags, efter en härlig midsommar uppe i dalarna som jag kan visa en annan gång, så gick flyttlasset till grannlandet! vi körde upp och det tog totalt elva och en halv timme, genom ett fantastiskt berg- och fjordlandskap. något av det vackraste jag sett i mitt liv! och här ska vi dessutom bo och jobba i sommar. to be continued. ciao.one of the best

Kategori: bilder, mina dagar

den femte juni tog jag examen. det har redan gått mer än en vecka sedan dess, men jag vill ändå visa er lite hur det såg ut! dagen var faktiskt helt perfekt, till och med vädret var fantastiskt och allting blev bättre än jag någonsin vågat hoppas på. omgiven av mina favoritmänniskor i hela världen! att jag dessutom vann pris för bästa uppsats och därmed fick stipendium gjorde att jag grät av lycka. när livet bara är lite för bra så tar känslorna över. det var helt enkelt en av mitt livs bästa dagar från morgon till kväll, tack alla ni som delade den med mig och som sagt grattis! tack tack tack. ciao. 

fyra dagar i holland

Kategori: mina dagar

helgen i amsterdam blev så himla lyckad, trots att en av dagarna innehöll riktigt dåligt väder. mina tjejer är bäst alltså! ciao.