Annie Bogsjö

je ne regrette rien

åka pendeltåg

Kategori: mina dagar

två och en halv veckas pendling mellan malmö och helsingborg är snart över, om två dagar får jag min nya lägenhet och idag är sista dagen jag behöver gå upp kl. 04:40! thank god. imorse var det dock blood moon vilket gjorde pendlandet en liten aning häftigare, coolt att ha sett detta ovanliga fenomen! glad måndag på er, ciao.

med mamma på mallis

Kategori: mina dagar, resor

sista veckan av min semester (för jag har ju faktiskt jobbat den här sommaren också) spenderades på vackra ön mallorca. både mamma och jag fyller jämt i år och därför hade vi sedan länge bestämt oss för att göra en resa ihop. vi bodde i can pastilla som ligger en bit utanför palma, och vi hade en härlig vecka med sol, bad, god mat och yoga. här kommer lite bilder från det! ciao.
 

mitt nya hem

Kategori: mina dagar

jag har för första gången i mitt liv fått en alldeles egen lägenhet som är bara min. den känslan! första oktober blir jag helsingborgare på riktigt, och flyttar in i en fantastisk liten etta. bilder kommer såklart när jag kommit i ordning så ni får se! att den ligger i stan och bara tio minuters promenad från mitt nya jobb gör inte saken sämre direkt. längtar efter att flytta in så att jag dör lite! ciao.