Annie Bogsjö

je ne regrette rien

i'm not ready to make nice

Kategori: mina dagar

tentan igår gick faktiskt bra, peppar peppar, man måste ju trots allt vänta tills resultatet kommer. otroligt skönt att den är skriven iallafall! har en helt pluggfri helg just nu, igår firade vi med middag på VESPA för att sen kolla på sunes jul med massa godis i soffan. ikväll är det dags för mitt sexmästeris domedagssittning, det kommer bli grymt! förfesten börjar om en timme. imorgon ska jag vara bakis, men även hinna jobba lite, har ju inte blivit mycket med det under dessa veckor tyvärr. sen kommer min sambo hem igen, det är alltid skönt. glad helg! ciao.
 

vad jag har lärt mig idag

Kategori: allmänt

nio timmars effektiv (nästan) pluggtid & det jag lärt mig mest idag är att det man längtar till känns otroligt mycket roligare bara för att man just nu inte KAN. vill dagligen ta en sista minuten-resa, bli full till lunch eller spendera hela dagen med att bränna pengar i ett köpcentrum. det här med tålamod är verkligen inte min grej alltså. tentaveckan är officiellt här, suck. ciao.

a pirates life for me

Kategori: mina dagar

inte bara fick jag se sista twilight-filmen på bio i helgen (stört bra), jag kunde inte heller hålla mig ifrån lite dansade ute på nation i fredags. träffade på min favorit i hela världen - johnny depp som jack sparrow. fantastisk utklädnad, tackar min sjukgymnastkompis för det. riktigt bra pluggmotivation, haha. ciao.