Annie Bogsjö

je ne regrette rien

lake chala

Kategori: mina dagar, tanzania 2014

igår spenderade vi de bästa timmarna av dagen vid lake chala som ligger ungefär en timme med bil utanför moshi. där har de precis byggt upp en superfin hydd-restaurang och därifrån kan man sedan promenera ned till sjön genom en brant djungel för att komma ner till en liten brygga där man kan bada. det var superhärligt! kul att ha fått besöka detta berömda ställe som ligger precis på gränsen till kenya, det är alltså det landet som syns på andra sidan sjön. ciao.
 

hongera

Kategori: mina dagar, tanzania 2014

helgen blir extra lång för på måndag är det typ slutet av ramadan och vi är lediga! tjoho. vi har planerat att åka en dag till det som ska vara bäst runt moshi, nämligen lake chala. i övrigt ska vi köpa hem lite presenter och souvenirer till släkt och vänner (var beredda där hemma), sola om vi kan och även festa lite eftersom det är nästsista helgen här. nästa helg flyger sandra och bf till zanzibar, medans jag och rosen är kvar här med två fina killar som då ska vara på plats. sen blir det kilimanjaro. börjar bli nervös nu! ciao.
 
ps. bild från när tjejerna från klassen var här hos oss för några veckor sedan! ds. 

födelsedagspresent till mig själv

Kategori: shopping

som ni kanske vet så älskar jag rachel bråthen, mer känd som yoga_girl. hon är den som fick mig att börja med yoga igen och jag tycker hon är fantastisk. igår såg jag att hon ska hålla ett av sina yogaretreats hemma i vårt hemland och då dog jag lite. herregud, jag måste dit! trodde aldrig jag skulle få en plats men det fick jag. och jag är så lycklig! 12-14 september åker jag till huvudstaden för att ta in på SPA och ta yogaklasser för henne. grattis mig själv på födelsedagen i förskott! ciao.