Annie Bogsjö

je ne regrette rien

matdokumentärer

Kategori: sevärt

jag har alltid varit intresserad av kost, och intresset blir inte mindre ju mer jag lär mig i skolan om hälsa och sjukvård. kosten är viktig och genom den påverkar vi ungefär 80% av hur vi ser ut och hur vi mår. genom att ändra kosten kan vi alltså bli friska från det mesta, exempelvis genom att minska mängden animaliska produkter och genom att byta ut mycket av våra matvaror till ekologiska. jag har kollat på flera grymma dokumentärer i ämnet det senaste, för att rekommendera några till er: "fed up", "fat, sick and nearly dead" och "forks over knives". se minst en av dessa och tänk över vad ni äter! mitt nästa mål efter den kommande resan är att skaffa en råsaftcentrifug och göra en juicedetox på tre dagar. återkommer när det är dags, kanske kan det vara något för er också! och att ha minst en helt vegetarisk dag i veckan hoppas jag att ni alla redan har?! i framtiden ska det bli fler. du är vad du äter, kom ihåg det. ciao.
 

my head is a jungle

Kategori: mina dagar

24 timmars jobb överlevde jag i helgen, och denna veckan är det full fart! grupparbete i skolan, bredvidgång på mitt nya jobb på ortopeden i två dagar, sittning med hela tjejgänget som var i afrika och på torsdag flyger jag till istanbul. jag kanske har glömt att skriva om det, men jag och rosen åker ner till vår vän arne som pluggar där. vi ska stanna i fyra dagar, så det blir en kort men effektiv resa. so exctied! var precis och tränade första 70-minuters passet för hösten: powerstep. jättekul och supersvettigt. måste-komma-igång! men yoga varje dag gör jag iallafall fortfarande, och mattan ska med på resan såklart. ikväll ska jag tvätta, lika bra att göra allting på en gång - eller hur? ciao.
 

nytt jobb

Kategori: mina dagar, viktigt

idag fick jag ett nytt jobb på sjukhuset i lund. grattis till mig! ska fira detta genom att jobba hela helgen, fast på min gamla arbetsplats. ciao.