Annie Bogsjö

je ne regrette rien

bra helg

Kategori: mina dagar

fredagen bestod utav tacksittning där jag var utklädd till hollywoodfru & på lördagen var den efterlängtade corbalen. båda var väldigt trevliga, även om fredagskvällen ledde till att vi var lite trötta på lördagen. men ändå! avrundade helgen med en riktigt bra brunch igår & tackar denna måndagen för att jag inte vaknar med huvudvärk. här kommer lite bilder. ciao.
 

can't make you love me

Kategori: mina dagar

onsdag, lyssnar på det här, fick äntligen min balklänning tills på lördag & hittade ännu en glittrig sak till fredagens sittning. denna helgen alltså, peppen är total. man förtjänar två roliga fester i rad efter tre seminarier & en muntlig presentation! idag var det sjuksköterskedemonstration här på torget, för högre lön såklart. heja oss. nu ska jag dö lite i soffan framför det jag kollar på numera: grey's anatomy. ciao.
 

beat it

Kategori: mina dagar

i väntan på att maten i ugnen & eftersom jag redan städat iordning hela lägenheten så kan jag ju slänga upp lite bilder från helgen! hade två kalas & en liten middag med utgång på det så det var fullt ös. ciao.