Annie Bogsjö

je ne regrette rien

inflyttning

Kategori: mina dagar

inte så mycket tid till att skriva här, det har varit ganska intensiva dagar. förhoppningsvis hinner jag sammanfatta lite sen i efterhand. jag är iallafall tillbaka nere i lund och idag har vi fått vår nya lägenhet. det har alltså varit en lång dag och en likadan väntar imorgon, förhoppningsvis hinner vi komma iordning då. nu ska jag faktiskt hoppa i säng, trots att det är lördag. jag har haft huvudvärk hela dagen och är fruktansvärt trött! ciao.
 

emmas möhippa

Kategori: mina dagar

i helgen var det dags, två veckor innan den stora dagen! emma blev hämtad på motorcykel utklädd till sitt favoritdjur - gris. sedan mötte alla tjejerna henne i stadsparken där vi åt lite lunch och bruden fick måla av sin blivande man. sedan åkte vi ut till kolsbogården för att ha sexkamp, vilket såklart vanns av brudens lag! vilken stjärna. sedan fick dagens huvudperson besöka en liten bondgård och bland annat klappa giganstiska suggor medans några av oss förberedde maten hemma i huset. sedan åt vi middag och kvällen avslutades på bästa sätt med lekar och ett besök av en... polis. väldigt lyckad dag, så fint fixat av brudtärnorna! ciao!
 

fem dagar på zanzibar

Kategori: mina dagar, tanzania 2014

direkt efter bergsbestigningen så åkte vi bil en hel natt och sedan färja för att komma till zanzibar. de andra tjejerna plus fem till från klassen var redan där! kul att ses allihopa igen. vi hade tyvärr lite otur med molnigt väder, men trots det hade vi det underbart. det blev mycket tid på stranden, en snorklingstur, volleyboll, middagar och drinkar. himla skönt avslut på den här sommaren! här kommer lite bilder! ciao.