Annie Bogsjö

je ne regrette rien

ny ålder ny hårfärg

Kategori: mina dagar

kommer ni ihåg för två år sedan när jag fyllde 25 år och i princip bytte ut allt i hela livet? ny kille, ny lägenhet, nytt jobb, ny hemstad osv. och då färgade jag också håret från blonderade slingor till mörkt. har sedan dess inte gjort det minsta med mitt hår, förutom att toppa det då. det blektes dessutom en massa av solen i början av året när jag befann mig på varmare breddgrader, och har sedan dess varit halvblekt och väl guldigt. fint ju, men hade tröttnat. så dagen efter min 27-års dag bokade jag en tid hos bästa jessicaholy hair, som färgade mörka slingor och gjorde mig födesledagsfirandefin i håret! så såhär ser jag ut nu: voilá! ciao.
 
 

bubbles and brunch

Kategori: mina dagar

som avslutning på en helt fantastisk födelsedagsvecka hade jag planerat en champagnebrunch för mina tjejer. det blev mer än lyckat och vi hade så himla roligt hela dagen och natten! jag är så lyckligt lottad att ha dessa fina tjejer i mitt liv och att få äran att fira min födelsedag tillsammans med dem. det blev en heldag med skumpa, massvis av mat, presenter, kakor, hotshots, lekar, drinkar och skratt. kvällen avslutades med dans på sirocoo, att vi orkade det är ju ett under men det gjorde vi! ciao.
 

födelsedagsvecka

Kategori: mina dagar

har under veckan som gått fyllt 27 år och blivit firad på bästa sätt av min fantastiska pojkvän. allt från en pannkakstårta till vin, massage och fonduemiddag plus en massa paket har han skämt bort mig med på min födelsedagsvecka! i'm one lucky lady indeed. ciao!