Annie Bogsjö

je ne regrette rien

isla mujeres mexiko

Kategori: mina dagar, resor

efter en lång flygresa landade vi i söndags i cancún, mexiko. helt rätt att lämna landet då det nu verkar vara snöstorm hemma! vi drog direkt från flygplatsen med båt ut till ön isla mujeres där vi nu spenderat tre nätter. här finns kritvita stränder, goda tacos och alla turister kör runt med egna golfbilar. vi gjorde även två dyk i korallreven här utanför som var magiskt! toppenstart på semestern helt enkelt. ciao!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

byebye februari

Kategori: mina dagar

sista jobbdagarna börjar nu och på lördag hoppar vi på flyget mot tre veckors semester. hejdå snö och kyla och hej värme och mexico. vi flyger till cancun och efter åtta dagar där drar vi vidare till bryans föräldrar i fort myers i florida. längtar ihjäl mig nu. som sig bör inför en tre veckors semester när vädret är som sämst här hemma. ciao!
 

one last time

Kategori: mina dagar

det lev en lite otraditionell alla hjärtans dag för mig i år. hade sedan länge inbokat en natt i stockholm med min kära kusin hanna och att vi tillsammans skulle gå på fredagspoddens slutevent "one last time". så blev det! vi började med fördrink och catch-up på vackra haymarket och därefter blev det vinmiddag på cirkusrestauarngen innan föreställningen. väldigt härligt att göra något sånt här mitt i veckan, stockholm bjöd på strålande sol bägge dagarna och jag hann även träffa lillasyster freja samt shoppa lite nya badkläder innan jag åkte hem igen dagen efter. ciao!