Annie Bogsjö

je ne regrette rien

årets julfirande

Kategori: mina dagar

tiden springer iväg som vanligt och det har redan varit jul! hemma hos oss var vi två arbetande sjuksköterskor över julen, men vi klämde in lite julfirande med varandra och familjen också trots detta. vi hade tyvärr ingen gran eller så, utan julkapparna hängde på vår drinkvagn! ett litet julbord lagade vi och ett julklappsspel fick vi också till, inte så illa för att knappt ha haft något julledigt va? ciao.
 

london christmas

Kategori: mina dagar, resor

spenderade en långhelg nu dagarna innan jul (herregud snart jul vad händer med tiden?!med att besöka min kära christina i hennes nya hemstad london. vi hade en roligt galen utekväll, typiskt christmasparty, shopping, julmarknad, goda middagar, bruncher osv. mycket härlig helg pch precis vad jag behövde! ciao!
 

ny lägenhet

Kategori: mina dagar

i veckan som gick var vi och skrev kontrakt för en ny lägenhet. den ligger bara 100 meter upp för gatan, är 71 kvadratmeter stor och vi flyttar in i mars. innan dess ska den totalrenoveras, så den kommer vara sprillans ny när vi får den. äntligen lite mer plats för oss och speciellt för gäster, och en stor balkong också. so so so happy! ciao.